Redueix les partícules contaminants o desequilibris en l'aigua amb els sistemes de Cataigua. Experimenta la diferència que hi ha a l'aigua que s'utilitza tots els dies.

Descalcificadors d'aigua domèstics

L'aigua dura es un problema per a vostè i la seva llar. Redueixi la duresa de l'aigua i les seves conseqüències amb els descalcificadors d'aigua domèstics de Cataigua. Estan dissenyats per ajudar a reduir els contaminants de l'aigua, l'acumulació de calç i el consum elèctric, a més allarguen la vida útil dels seus electrodomèstics, subministren aigua de millor sabor i la neteja de la llar és més senzilla, des d'una vaixella més brillant fins a una roba més suau.Equips de filtració de l'aigua domèstics

Equips que faran que la seva aigua de l'aixeta sàpiga com deuria saber. Tingui a la seva casa l'aigua amb el millor sabor gràcies als equips de Cataigua i gaudeix sense límits del millor aigua filtrada procedent directament de l'aixeta. Cada subministrament d'aigua i la qualitat de l'aigua que conté són diferents. És per això que hem dissenyat específicament sistemes de filtració d'aigua i solucions de purificació per fer front a les impureses i a altres problemes de l'aigua.

No importa el problema que presenti la seva aigua, Cataigua ofereix sempre el millor per al client, equips per a l'obtenció d'aigua per beure instal·lats en la pròpia llar amb tecnologia d'avantguarda com la filtració per osmosi inversa i sofisticada com l'intercanvi iònic, per la qual cosa podrà obtenir el tractament de l'aigua que millor s'ajusti a vostè, la seva família i el seu subministrament d'aigua.

Dispensadors d'aigua

Solució ecològica enfront de les ampolles de plàstic. A Cataigua també oferim dispensadores d'aigua per a la llar. Aquest tipus de solució permet obtenir aigua d'excel·lent qualitat sense clor, lliure d'olors i sabors desagradables a la temperatura desitjada.

Els nostres dispensadores models es caracteritzen per un elegant disseny i una ràpida i fàcil instal·lació.

Equips d'osmosi inversa domèstics

Aigua de mineralització baixa que compleix les recomanacions de l'OMS. Els equips d'osmosi inversa domèstics garanteixen en la llar un aigua pura i de mineralització baixa que compleix amb les recomanacions establertes per l'OMS. És un aigua ideal per beure, per cuinar i per allargar la vida útil dels electrodomèstics.

El procés d'osmosi inversa és un procés físic que no requereix l'ús de productes químics. Per això, l'aigua que es retorna al medi ambient serà sempre respectuosa amb el medi ambient.