Solucions per a hotels i residències

En el sector hoteler la qualitat de l'aigua és molt important. S'usa per beure, cuinar, calefacció, aire condicionat, etc. Per tant, és vital tenir una òptima qualitat d'aigua per la salubritat i confort dels seus clients i treballadors. Però també és molt important aconseguir uns costos raonables. Molt sovint, la gestió dels sistemes d'aigua està distribuïda entre diferents proveïdors de serveis i materials. Per facilitar la feina, Cataigua l'hi ofereix una solució integral: equips, productes químics i serveis provinents de diferents marques líders en el sector.

Els cartutxos de filtres, carxofes de dutxa i filtres per l'aixeta són alguns dels molts serveis i productes que Cataigua els hi ofereix perquè l'habitació d'un hotel i els serveis que l'envolten com el bany o la màquina de gel siguin del gust del seu client i s'emporti una molt bona impressió de l'hotel.

Restaurants i càterings

Una vaixella, una coberteria i una cristalleria ben neta i transparent, sense cap residu, diu molt a favor d'un restaurant. Els descalcificadors d'aigua de Cataigua eliminen les taques que provoca la calç i redueixen la quantitat necessària de detergent. D'aquesta manera la vida útil dels seus equips s'allargarà considerablement perquè s'evitarà l'acumulació de calç., L'aigua també és decisiva en gust dels aliments i de les begudes. Cataigua disposa de tractaments d'aigua per tots els seus serveis