Cataigua té més de 20 anys d'experiència com a proveïdor global de solucions de tractament d'aigua d'extrem a extrem per a una varietat d'indústries, incloent el petroli, el gas, l'energia, productes farmacèutics, fabricació, processos químics i solucions d'enginyeria a mesura. Des de l'aigua utilitzada en l'injecció de vapor camp d'oli a l'aigua d'alta puresa que s'utilitza en la producció farmacèutica. Cataigua respon a les diferents necessitats dels clients industrials amb un enfocament individualitzat a través d'enquestes in situ, anàlisis i serveis d'experts.

Productes i Solucions Industrials

El revolucionari disseny modular de Cataigua ho converteix en un dels sistemes més complets que és completament adaptable a les seves necessitats. Cada solució d'extrem a extrem comença amb els nostres experts en qualitat de l'aigua seguit per el treball dels tècnics de tractament i la realització d'un anàlisi de l'aigua en el lloc per determinar què solució s'adapti a les seves necessitats d'aigua i de procés.

Estudis de casos industrials

Els nostres experts tècnics de qualitat de l'aigua i de tractament han ajudat a crear solucions personalitzades a molts desafiaments que enfronta alguns dels nostres clients actuals i passats. Llegir sobre els clients que han millorat el seu negoci amb solucions Cataigua, i després posar-se en contacte amb nosaltres perquè puguem començar a dissenyar la seva història d'èxit.